geld verdienen met netwebmarketing

 

netwebmarketing promo 200Wat gaat het netWEBmarketing concept u brengen?
Bijna alles wat te maken heeft met ondernemen, of dat nu on- of offline is. Het is een omzwaai van product of dienst gericht denken naar het netwerk denken. Nu staan de huidige media vol van sociale netwerken, maar tot op heden hebben vrijwel alleen de beheerders van die netwerken geld verdiend en niet de deelnemers zelf. Daar komt met het netWEBmarketing denken verandering in. U gaat uw netwerken beheren, beheersen en sturen zodat ze voor ú gaan werken en geld op gaan leveren.

Een cursus met als hoofd onderwerpen:

  • algemene marketing en ondernemen
  • netwerkmarketing
  • affiliatemarketing
  • internetmarketing

Wij, Tom Lassing en Jos van Spelde, zijn enkele jaren geleden een gedachtelijn ingeslagen en hebben vele van onze initiatieven gebaseerd op één basis gedachte: netWEBmarketing ! Het is als een rode draad door onze ondernemersinitiatieven gaan lopen. In het begin was het onwennig en waren we zoekende naar hoe we er mee om konden gaan. Later werd het als een tweede natuur. Als een van de weinige internet ondernemers is door netWEBmarketing onze business sterk uitgebreid.

Wij geloven sterk in het delen van kennis en informatie en u kunt daar nu gebruik van maken!
Waar anderen proberen hun succesformules strikt voor zichzelf te houden,
maken wij er geen geheim van hoe we te werk gaan.

Tijdens het tweedelige cursus "netWEBmarketing" komt de praktijk aan bod zoals we die zelf dagelijks toepassen. Na het seminar zal u in staat zijn om:

  • zelfstandig uw internet onderneming te laten groeien
  • uw eigen netwerk op te zetten en te beheren
  • uitgebreide kennis hebben over affiliate, netwerk en internet marketing
  • keuzes kunnen maken tussen de verschillende verdienmodellen
  • werken met doelstellingen

Maar u heeft na het volgen van de cursus nog geen euro verdiend! Daar gaan we u een flink eind mee op weg helpen. Uit ervaring weten we dat de opstart het moelijkste gedeelte is. Om dit te doorbreken wordt de cursus aangevuld met deze eerste opstart in de vorm van een pakket kant en klare hulpmiddelen. Het belangrijkste uit dit pakket is dat u de beschikking krijgt over een eigen persoonlijke website waarmee u direct de dag na de cursus kunt starten met geld verdienen. Deze website is zo opgezet dat u tevens direct start met de opbouw van uw eigen online sociale netwerk. Over het technische gedeelte geen zorgen te maken, daar wordt voor gezorgd. Zo kunt u precies volgen hoe de diverse processen werken en met elkaar verbonden zijn. Na enige tijd met deze opzt gewerkt te hebben, kunt u zelf uw systeem verder uitbreiden. U verdiend dan al geld via diverse kanalen.

Schrijf nu in voor deze tweedelige cursus en ervaar binnenkort zelf hoe het is om een groeiend netwerk te beheren met blijvende maandelijkse inkomsten.

Hoe het verder ging met Tom en Jos
Na het opdoen van onze eigen ervaringen volgde de tweede stap. We wilden onze ervaringen overbrengen naar de praktijk van anderen. Ondernemers met meer of minder ervaring die verder willen komen op het gebied van internet en netwerkmarketing. De start was het schrijven van twee boeken over onze ervaringen: "Mijn sociale netwerk, mijn financiele vrijheid" en "Maak jezel vrij! 10 manieren om je inkomen van toekomst te voorzien". Deze vormen de basis voor vele ondernemers die de kennis uit deze boeken gebruikten om hun onderneming de juiste weg in te sturen.

De volgende stap, de cursus netWEBmarketing, geeft iedereen de mogelijkheid om diep in het gedachtengoed van Tom en Jos te duiken. Als basis ligt er het e-boek "netWEBmarketing". Deze vormt een essentieel onderdeel van het inzicht in netWEBmarketing en is exclusief voor het seminar geschreven. Na deelname aan de cursus ontvangt u dit e-boek dat u niet alleen kunt gebruiken als naslagwerk, maar ook voor het opfrissen van theoretische basiskennis over internet en marketing. De cursus gaat in twee delen in op de praktische toepassingen die te maken hebben met internet en marketing. De nadruk ligt op het opbouwen van netwerken en netwerk verdienmodellen.

De cursus bestaat uit twee delen. De nog beschikbare data staan op het aanmeldformulier:

Aanmelden kan via het volgen van de onderstaande link.
Voor deze cursus zijn slechts maximaal 15 plaatsen beschikbaar.
De locatie is de plaats Best (bij Eindhoven).
Aanvang 19.30 einde 21.30

Schrijf nu in voor deze cursus netWEBmarketing!
klik hier

"Kansen verdwijnen niet, ze worden door anderen benut"